Articles by Claudia Cristiana

Atentie, cei care au pierdut caini! In fata magazinului Unirea (Bucuresti) stau la cersit doua grupuri insotiti de caini. Am apucat sa filmez doar pe unul, ceilalti plecasera. Un caine este ciobanesc german, celalalt pare canish sau ceva metis. Posibil ca acesti oameni sa fi furat cainii sau sa ii fi gasit si ii folosesc sa cerseasca. Poate de asta nici nu mai apar cainii. Nu am facut poze ca mi-a fost teama, sincer.

Atentie, cei care au pierdut caini! In fata magazinului Unirea (Bucuresti) stau la cersit doua grupuri insotiti de caini. Am apucat sa filmez doar pe unul, ceilalti plecasera. Un caine este ciobanesc german, celalalt pare canish sau ceva metis. Posibil ca acesti oameni sa fi furat cainii sau sa ii fi gasit si ii folosesc sa cerseasca. Poate de asta nici nu mai apar cainii. Nu am facut poze ca mi-a fost teama, sincer.

❄️whisky&pepsi⛄️

❄️whisky&pepsi⛄️

Claudia Cristiana shared Kola Kariola's post to the group: Club Westie Romania. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10215501547557244&id=1395514065 Buna dimineata, s-a incheiat 2017 si a inceput 2018. A fost momentul in care a trebuit sa fac statistici pentru a ma organiza in incercarea de a nu pierde controlul activitatii pe care o desfasor. A trebuit sa vad cate adoptii am avut in 2017, cate cazuri preluate, cate reusite, cate esecuri, ce am reusit sa construiesc si sa vad care a fost sustinerea activitatii noastre. Am iesit pe plus la constructii reusind sa finalizez constructia casutei paralizatilor, 22 de tarcuri impecabile, o magazie, sa ridic un zid de 170 metri lungime ca protectie pentru viscol si ninsori, sa pun sistemul de supraveghere video si cel mai important sa racordam adapostul la energia electrica. Am iesit pe plus si la numarul de caini salvati, ba chiar impreuna cu medicii putem spune ca am facut minuni, din pacate suntem pe minus la adoptii pentru ca in nicio luna  numarul cainilor preluati nu a fost mai mic decat numarul cainilor adoptati. Din punct de vedere financiar am abordat aceeasi strategie in fiecare an, incepand din primavara si pana tarziu in toamna, am construit masiv imprumutand bani din diferite locuri, sperand ca la final de an cu ajutorul redirectionarii de 2% de la persoane fizice si 20% de la persoanele juridice sa restituim sumele imprumutate, iar donatiile zilnice venite de la oameni sa le folosim pentru alte necesitati excluzand constructiile, respectiv salarii, combustibil, tratamente, operatii, sterilizari, deparazitari, vaccinari, etc. Cu toate ca activitatea noastra nu a dat nicio secunda inapoi, ba chiar a luat amploare la finalul anului 2017 nu am reusit sa ajungem pe zero. 
O fac pentru prima data, dar trebuie sa o fac, trebuie sa stie toti oamenii care cred in noi, dar si cei carora li se pare ca ceea ce facem este foarte simplu si considera ca Asociatia Kola Kariola este un business profitabil pentru noi cam ce costuri implica functionarea acestei asociatii. 
1. salariile, sunt foarte importante pentru ca activitatea sa se desfasoare cat mai bine, este nevoie de cati mai multi oameni, fiecare cu atributiile lui, avem ingrijitori, sofer , contabila si o persoana care sa gestioneze mesajele cu cereri de ajutor venite de la oameni din toata Romania si adoptiile facute de asociatie, atat in tara cat si in strainatate.
salariul 1-1500 ron, salariul 2-2400 ron, salariul 3- 2000 ron, salariul 4- 2000 ron, salariul 5-1500 ron, salariul 6-1800 ron, salariul 7-2000 ron, salariul 8- 750 ron si salariul 9-1200 ron, deci un total de 15150 ron lunar, bani pentru care platim la statul roman impozitele aferente. 
2. rate la banci: rata 1 – 1450 ron, rata 2- 370 ron si rata 3- 350 ron, un total de 2170 ron
3. avem abonamentele la telefonia mobila care le includ pe ale noastre si ale tuturor angajatilor plus abonamentul care ne asigura internetul la adapost pentru vizualizarea camerelor de supraveghere, respectiv 785 ron pe luna.
4. avem 3 masini care fac zeci de mii de km anual, masini care au peste 200000 km parcursi fiecare ( deci uzate) a caror intretinere si alimentare cu combustibil ne costa cca 5000 ron lunar.
In unele luni suntem nevoiti sa achizitionam si mancare pentru ca ce primim din donatii si ce strangem la colecta nu ne ajunge pe tot parcursul lunii si atunci cand cumparam sunt necesari intre 600-700 ron pe zi pentru ca trebuie sa achizitionam si mancare scumpa pentru pui si cateii paralizati.
Am facut o medie pe tot anul 2017 si am cumparat mancare lunar de aprox 5500 ron, deci....astea sunt cheltuielile care sa asigure buna desfasurare a activitatii de la adapost.
Adunand toate aceste sume ajungem la un total lunar de 28605 ron pe care daca-i impartim la 30 de zile, ajungem la o cheltuiala zilnica de 950 ron. Aceasta suma ar trebui sa o plrimim ca si donatii zilnic, ar trebui sa luam in calcul  ca sambata si duminica sunt zile nonbancare si ca in ziua de luni ar trebuie sa primim 2859 ron ca sa recuperam cele 2 zile de weekend. 
La aceste cheltuieli se adauga vaccinari, sterilizari, deparazitari, microcipari, carnete de sanatate, tratamente pe care le avem zilnic pentru ca la peste 500 de caini este aproape imposibil sa fie o zi in care macar un caine sa nu necesite tratament. Apar cazurile grave, operatii foarte costisitoare de la care nu ne dam in laturi pentru ca niciodata nu am pus pe primul plan banii si pe planul doi viata animalului. 
Ne costa foarte mult intretinerea animalelor mari, vaci, cai, magari, a caror hrana zilnica costa pe timp de iarna cca 180 ron pe zi incluzand lucerna, minim 8 baloti trifoi, 3-4 baloti fan, uruiala, ceareale si Doamne fereste sa se imbolnaveasca vreunul pentru ca tratamentele veterinare sunt mult mai costisitoare ca la catei. Si ele trebuiesc vaccinate, deparazitate, etc. Tin sa mai precizez ca in ultima luna am platit la City Vet 10500 ron si mai avem de plata inca aprox 5000 ron, la cabinetul dr Rugina cca 12000 ron si cred ca mai am de plata cam tot pe atat, Speed Vet cca 5000 ron si mai am de plata inca 3000 ron si aproximativ 5000 ron la alte cabinete pentru ecografii, RMN, controale oftalmologice, cardiologie pentru ca intotdeauna imi duc cainii la medici specialisti pe anumite probleme. Peste toate aceste costuri am avut constructiile care au depasit  250000 ron, incluzand manopere, materiale de constructii, cife de beton, buldoexcavatoare, tiruri intregi de piatra, etc.
Ii rog pe cei care considera ca din activitatea acestui ong reprezinta un “business” sa adune aceste sume care se pot confirma cu notele contabile si sa imparta sa le dea suma necesara zilnica pe care ar trebui sa o primim donatii pentru a face aceste lucruri.
Celor ce cred in noi le spun ca situatia este dramatica, ca numarul donatorilor a scazut drastic, ca la finalul 2017 am avut mult mai putine firme care ne-au redirectionat cei 20% si ca in acest ritm sperantele mele de mai bine in 2018 au cam disparut. Imi este clar ca nu mai pot sa ma mai implic in constructii masive, este clar ca nu ma mai pot implica ca si pana acum in cazuri foarte grave care implica costruri pe masura gravitatii cazului si chiar nu stiu ce sa fac in acest moment pentru a rederesa situatia....oamenii trebuie sa inteleaga ca daca nu apar pe facebook in fiecare zi cu cate un caz preluat, activitatea asociatiei merge mai departe, cele peste 500 suflete de la Belciugatele si din casele noastre trebuie sa traiasca, iar acest lucru se poate face doar cu ajutorul salariatilor ( prea putini pentru nr animalelor), dar si cu implicarea mea sia Elenei. 
Tin sa precizez ca ajutor din afara tarii mai primi doar de la cateva persoane de bine care ajuta cum pot si cat pot, de la grupul creeat de prietenele noastre Heike Lewenhager si  Luiza Lambe si de la Asociatia Animal Souls din Germania si Asociatia Paws2Rescue.
Fac un apel disperat catre toti cei care ne sunt mereu aproape si catre firmele care nu au incheiat contabilitatea pe anul 2017. Ajutati va rog sa iesim din acest impas!!!! Este tot ce pot sa spun...

Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca pana la sfarsit si care vor reactiona intelegand situatia.
Ron: RO43RZBR0000060016698751
Euro: RO53RZBR0000060016698765
USD: RO90RZBR0000060016698778
Beneficiar: Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola
CIF: 33115589
Banca : Raiffeisen Bank
Cod Swift: RZBRROBU
PayPal: asociatia.kolakariola@yahoo.ro

Claudia Cristiana shared Kola Kariola's post to the group: Club Westie Romania.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10215501547557244&id=1395514065 Buna dimineata, s-a incheiat 2017 si a inceput 2018. A fost momentul in care a trebuit sa fac statistici pentru a ma organiza in incercarea de a nu pierde controlul activitatii pe care o desfasor. A trebuit sa vad cate adoptii am avut in 2017, cate cazuri preluate, cate reusite, cate esecuri, ce am reusit sa construiesc si sa vad care a fost sustinerea activitatii noastre. Am iesit pe plus la constructii reusind sa finalizez constructia casutei paralizatilor, 22 de tarcuri impecabile, o magazie, sa ridic un zid de 170 metri lungime ca protectie pentru viscol si ninsori, sa pun sistemul de supraveghere video si cel mai important sa racordam adapostul la energia electrica. Am iesit pe plus si la numarul de caini salvati, ba chiar impreuna cu medicii putem spune ca am facut minuni, din pacate suntem pe minus la adoptii pentru ca in nicio luna numarul cainilor preluati nu a fost mai mic decat numarul cainilor adoptati. Din punct de vedere financiar am abordat aceeasi strategie in fiecare an, incepand din primavara si pana tarziu in toamna, am construit masiv imprumutand bani din diferite locuri, sperand ca la final de an cu ajutorul redirectionarii de 2% de la persoane fizice si 20% de la persoanele juridice sa restituim sumele imprumutate, iar donatiile zilnice venite de la oameni sa le folosim pentru alte necesitati excluzand constructiile, respectiv salarii, combustibil, tratamente, operatii, sterilizari, deparazitari, vaccinari, etc. Cu toate ca activitatea noastra nu a dat nicio secunda inapoi, ba chiar a luat amploare la finalul anului 2017 nu am reusit sa ajungem pe zero. O fac pentru prima data, dar trebuie sa o fac, trebuie sa stie toti oamenii care cred in noi, dar si cei carora li se pare ca ceea ce facem este foarte simplu si considera ca Asociatia Kola Kariola este un business profitabil pentru noi cam ce costuri implica functionarea acestei asociatii. 1. salariile, sunt foarte importante pentru ca activitatea sa se desfasoare cat mai bine, este nevoie de cati mai multi oameni, fiecare cu atributiile lui, avem ingrijitori, sofer , contabila si o persoana care sa gestioneze mesajele cu cereri de ajutor venite de la oameni din toata Romania si adoptiile facute de asociatie, atat in tara cat si in strainatate. salariul 1-1500 ron, salariul 2-2400 ron, salariul 3- 2000 ron, salariul 4- 2000 ron, salariul 5-1500 ron, salariul 6-1800 ron, salariul 7-2000 ron, salariul 8- 750 ron si salariul 9-1200 ron, deci un total de 15150 ron lunar, bani pentru care platim la statul roman impozitele aferente. 2. rate la banci: rata 1 – 1450 ron, rata 2- 370 ron si rata 3- 350 ron, un total de 2170 ron 3. avem abonamentele la telefonia mobila care le includ pe ale noastre si ale tuturor angajatilor plus abonamentul care ne asigura internetul la adapost pentru vizualizarea camerelor de supraveghere, respectiv 785 ron pe luna. 4. avem 3 masini care fac zeci de mii de km anual, masini care au peste 200000 km parcursi fiecare ( deci uzate) a caror intretinere si alimentare cu combustibil ne costa cca 5000 ron lunar. In unele luni suntem nevoiti sa achizitionam si mancare pentru ca ce primim din donatii si ce strangem la colecta nu ne ajunge pe tot parcursul lunii si atunci cand cumparam sunt necesari intre 600-700 ron pe zi pentru ca trebuie sa achizitionam si mancare scumpa pentru pui si cateii paralizati. Am facut o medie pe tot anul 2017 si am cumparat mancare lunar de aprox 5500 ron, deci....astea sunt cheltuielile care sa asigure buna desfasurare a activitatii de la adapost. Adunand toate aceste sume ajungem la un total lunar de 28605 ron pe care daca-i impartim la 30 de zile, ajungem la o cheltuiala zilnica de 950 ron. Aceasta suma ar trebui sa o plrimim ca si donatii zilnic, ar trebui sa luam in calcul ca sambata si duminica sunt zile nonbancare si ca in ziua de luni ar trebuie sa primim 2859 ron ca sa recuperam cele 2 zile de weekend. La aceste cheltuieli se adauga vaccinari, sterilizari, deparazitari, microcipari, carnete de sanatate, tratamente pe care le avem zilnic pentru ca la peste 500 de caini este aproape imposibil sa fie o zi in care macar un caine sa nu necesite tratament. Apar cazurile grave, operatii foarte costisitoare de la care nu ne dam in laturi pentru ca niciodata nu am pus pe primul plan banii si pe planul doi viata animalului. Ne costa foarte mult intretinerea animalelor mari, vaci, cai, magari, a caror hrana zilnica costa pe timp de iarna cca 180 ron pe zi incluzand lucerna, minim 8 baloti trifoi, 3-4 baloti fan, uruiala, ceareale si Doamne fereste sa se imbolnaveasca vreunul pentru ca tratamentele veterinare sunt mult mai costisitoare ca la catei. Si ele trebuiesc vaccinate, deparazitate, etc. Tin sa mai precizez ca in ultima luna am platit la City Vet 10500 ron si mai avem de plata inca aprox 5000 ron, la cabinetul dr Rugina cca 12000 ron si cred ca mai am de plata cam tot pe atat, Speed Vet cca 5000 ron si mai am de plata inca 3000 ron si aproximativ 5000 ron la alte cabinete pentru ecografii, RMN, controale oftalmologice, cardiologie pentru ca intotdeauna imi duc cainii la medici specialisti pe anumite probleme. Peste toate aceste costuri am avut constructiile care au depasit 250000 ron, incluzand manopere, materiale de constructii, cife de beton, buldoexcavatoare, tiruri intregi de piatra, etc. Ii rog pe cei care considera ca din activitatea acestui ong reprezinta un “business” sa adune aceste sume care se pot confirma cu notele contabile si sa imparta sa le dea suma necesara zilnica pe care ar trebui sa o primim donatii pentru a face aceste lucruri. Celor ce cred in noi le spun ca situatia este dramatica, ca numarul donatorilor a scazut drastic, ca la finalul 2017 am avut mult mai putine firme care ne-au redirectionat cei 20% si ca in acest ritm sperantele mele de mai bine in 2018 au cam disparut. Imi este clar ca nu mai pot sa ma mai implic in constructii masive, este clar ca nu ma mai pot implica ca si pana acum in cazuri foarte grave care implica costruri pe masura gravitatii cazului si chiar nu stiu ce sa fac in acest moment pentru a rederesa situatia....oamenii trebuie sa inteleaga ca daca nu apar pe facebook in fiecare zi cu cate un caz preluat, activitatea asociatiei merge mai departe, cele peste 500 suflete de la Belciugatele si din casele noastre trebuie sa traiasca, iar acest lucru se poate face doar cu ajutorul salariatilor ( prea putini pentru nr animalelor), dar si cu implicarea mea sia Elenei. Tin sa precizez ca ajutor din afara tarii mai primi doar de la cateva persoane de bine care ajuta cum pot si cat pot, de la grupul creeat de prietenele noastre Heike Lewenhager si Luiza Lambe si de la Asociatia Animal Souls din Germania si Asociatia Paws2Rescue. Fac un apel disperat catre toti cei care ne sunt mereu aproape si catre firmele care nu au incheiat contabilitatea pe anul 2017. Ajutati va rog sa iesim din acest impas!!!! Este tot ce pot sa spun... Multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca pana la sfarsit si care vor reactiona intelegand situatia. Ron: RO43RZBR0000060016698751 Euro: RO53RZBR0000060016698765 USD: RO90RZBR0000060016698778 Beneficiar: Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola CIF: 33115589 Banca : Raiffeisen Bank Cod Swift: RZBRROBU PayPal: asociatia.kolakariola@yahoo.ro

Claudia Cristiana shared Westiemania's post to the group: Club Westie Romania. https://www.facebook.com/Westiemania/videos/839260556248028/ Amizade Verdadeira <3 Vera Amicizia <3 True Friendship
#cesar #westiemania #unastoriadeveraamicizia

Claudia Cristiana shared Westiemania's post to the group: Club Westie Romania.

https://www.facebook.com/Westiemania/videos/839260556248028/ Amizade Verdadeira <3 Vera Amicizia <3 True Friendship #cesar #westiemania #unastoriadeveraamicizia

Claudia Cristiana shared Gerhard Dudu's post to the group: Club Westie Romania. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1990021847682104&id=100000229251813 Câine pierdut in zona Parcul Carol, Strada Mitropolit Nifon, intersecție cu 11 Iunie.
Ciobănesc German Alsacian, raspunde la numele de Tora. In poza asta era puțin mai mică.

Orice informație e de ajutor.

0749803151

Va mulțumesc!

Claudia Cristiana shared Gerhard Dudu's post to the group: Club Westie Romania.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1990021847682104&id=100000229251813 Câine pierdut in zona Parcul Carol, Strada Mitropolit Nifon, intersecție cu 11 Iunie. Ciobănesc German Alsacian, raspunde la numele de Tora. In poza asta era puțin mai mică. Orice informație e de ajutor. 0749803151 Va mulțumesc!

Claudia Cristiana shared Marius Ioniţă's post to the group: Club Westie Romania. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=390798334678528&id=100012450947171 Update: fetita nu are microcip. Are undeva la 3-4 ani.
Update2: In cele din urma , dupa cateva vizite ale unor persoane ce au considerat ca nu este fetita lor , in acest interval de timp am concluzionat ca nu este cautata.  
Datorita faptului ca singurii ce au dorit sa o adopte au fost persoane ce doreau sa o ia pt a o vinde mai departe si familii cu copii am decis ca nu o voi da nimanui. Catelusa inca are probleme de sanatate , nu poate fi atinsa pe tot corpul datorita unor rani , nu avea anti-rabicul facut si etc. Drept urmare aceasta va ramane in continuare la mine si voi avea grija de ea.
Va multumesc pentru distribuiri !

Gasit in Jilava !!
Pare pierduta de ceva timp. Este la mine de 2 zile. Pare ingrijita , stie unde sa-si faca nevoile si ce sa manance.
Daca nu se gaseste stapanul in 7 zile o voi oferii spre adoptie. Nu cunosc inca varsta.
Din pacate nu am timp sa vad daca este microcipata.
Multumesc!

Claudia Cristiana shared Marius Ioniţă's post to the group: Club Westie Romania.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=390798334678528&id=100012450947171 Update: fetita nu are microcip. Are undeva la 3-4 ani. Update2: In cele din urma , dupa cateva vizite ale unor persoane ce au considerat ca nu este fetita lor , in acest interval de timp am concluzionat ca nu este cautata. Datorita faptului ca singurii ce au dorit sa o adopte au fost persoane ce doreau sa o ia pt a o vinde mai departe si familii cu copii am decis ca nu o voi da nimanui. Catelusa inca are probleme de sanatate , nu poate fi atinsa pe tot corpul datorita unor rani , nu avea anti-rabicul facut si etc. Drept urmare aceasta va ramane in continuare la mine si voi avea grija de ea. Va multumesc pentru distribuiri ! Gasit in Jilava !! Pare pierduta de ceva timp. Este la mine de 2 zile. Pare ingrijita , stie unde sa-si faca nevoile si ce sa manance. Daca nu se gaseste stapanul in 7 zile o voi oferii spre adoptie. Nu cunosc inca varsta. Din pacate nu am timp sa vad daca este microcipata. Multumesc!

La multi ani, Ion, Ioana, Ionut si Oana! La multi ani sarbatoritilor ce poarta acest nume sfant! Sa aveti parte de un an minunat, cu fericire, iubire, impliniri si multa sanatate! Mami, Whisky si Pepsicu va pupa si va ureaza petrecere frumoasa!❤️🥂😘

La multi ani, Ion, Ioana, Ionut si Oana! La multi ani sarbatoritilor ce poarta acest nume sfant! Sa aveti parte de un an minunat, cu fericire, iubire, impliniri si multa sanatate! Mami, Whisky si Pepsicu va pupa si va ureaza petrecere frumoasa!❤️🥂😘

Claudia Cristiana posted to Club Westie Romania

Claudia Cristiana posted to Club Westie Romania

Dragi oameni frumosi, parinti de westilici si nu numai, va doresc un 2018 miraculos! Anul Nou sa va aduca sanatate si liniste sufleteasca, sa va umple casele cu lumina, iubire si prosperitate si sa va implineasca cele mai dragi dorinte! Mami, Whisky, Pepsi si gasca❤️🥂😘

Dragi oameni frumosi, parinti de westilici si nu numai, va doresc un 2018 miraculos! Anul Nou sa va aduca sanatate si liniste sufleteasca, sa va umple casele cu lumina, iubire si prosperitate si sa va implineasca cele mai dragi dorinte! Mami, Whisky, Pepsi si gasca❤️🥂😘

Craciun fericit, dragii mei! Sa aveti parte de Sarbatori magice alaturi de ingerasii vostri pufosi si de cei mai dragi sufletelor voastre! Va imbratisam cu drag, Claudia, Whisky, Pepsi, Draga si gasca miorlaita❤️🎄😘🎅🏻😍🐶

Craciun fericit, dragii mei! Sa aveti parte de Sarbatori magice alaturi de ingerasii vostri pufosi si de cei mai dragi sufletelor voastre! Va imbratisam cu drag, Claudia, Whisky, Pepsi, Draga si gasca miorlaita❤️🎄😘🎅🏻😍🐶

Claudia Cristiana shared Oameni Arbori Cărţi's video to the group: Club Westie Romania. https://www.facebook.com/1102679576409793/videos/1388330824511332/ „Copilăria este o lume de miracole și de uimire a creației scăldate în lumină, ieșind din întuneric, nespus de nouă și proaspătă și uluitoare. ” 

— Eugen Ionescu

Sursa video: Bambi
© Disney.

Claudia Cristiana shared Oameni Arbori Cărţi's video to the group: Club Westie Romania.

https://www.facebook.com/1102679576409793/videos/1388330824511332/ „Copilăria este o lume de miracole și de uimire a creației scăldate în lumină, ieșind din întuneric, nespus de nouă și proaspătă și uluitoare. ” — Eugen Ionescu Sursa video: Bambi © Disney.

La multi ani, oameni buni si dragi, Nicolae si Nicoleta! La multi ani tuturor oamenilor minunati si westilicilor adorati! Sa traiti sanatosi, iubiti si fericiti multi ani si sa va aduca Mosul cele mai frumoase impliniri! Cu dragoste, mami, Whisky si Pepsi si gasca😘❤️🎅🏻🐶❤️😍

La multi ani, oameni buni si dragi, Nicolae si Nicoleta! La multi ani tuturor oamenilor minunati si westilicilor adorati! Sa traiti sanatosi, iubiti si fericiti multi ani si sa va aduca Mosul cele mai frumoase impliniri! Cu dragoste, mami, Whisky si Pepsi si gasca😘❤️🎅🏻🐶❤️😍

O zi superba, o super gasca de westilici frumosi si plini de energie si o intalnire de suflet cu niste oameni minunati! Whisky si Pepsi va saluta si asteapta inca de pe acum urmatoarea intalnire, ca nu au latrat destul😘🤣🐶🐶❤️

O zi superba, o super gasca de westilici frumosi si plini de energie si o intalnire de suflet cu niste oameni minunati! Whisky si Pepsi va saluta si asteapta inca de pe acum urmatoarea intalnire, ca nu au latrat destul😘🤣🐶🐶❤️

Azi iubirea mea implineste 10 ani. Ani minunati in care mi-ai umplut sufletul de bucurie si dragoste, ani care nu stiu cand au trecut si pe care as da orice sa-i opresc pe loc. Esti sufletul meu, baietelul meu iubit, viata mea. Mami a vorbit cu Doamne Doamne sa te lase langa ea inca un timp si el a zis ca nu a vazut iubire mai mare decat cea pe care o simt eu pentru tine, minunea mea. La multi ani, Whisky! La multi ani, mandrul meu Zazazu of Wild Look! Mama iti doreste sa te faci bine, sa fii din nou puternic si plin de energie ca intotdeauna si sa stii ca te ador, ca voi lupta pentru tine pana la Dumnezeu si ca nimic nu ne va despartii. ❤️

Azi iubirea mea implineste 10 ani. Ani minunati in care mi-ai umplut sufletul de bucurie si dragoste, ani care nu stiu cand au trecut si pe care as da orice sa-i opresc pe loc. Esti sufletul meu, baietelul meu iubit, viata mea. Mami a vorbit cu Doamne Doamne sa te lase langa ea inca un timp si el a zis ca nu a vazut iubire mai mare decat cea pe care o simt eu pentru tine, minunea mea. La multi ani, Whisky! La multi ani, mandrul meu Zazazu of Wild Look! Mama iti doreste sa te faci bine, sa fii din nou puternic si plin de energie ca intotdeauna si sa stii ca te ador, ca voi lupta pentru tine pana la Dumnezeu si ca nimic nu ne va despartii. ❤️

La multi ani, oameni minunati! Sfintii arhangheli sa va lumineze drumul vietii si sa va binecuvanteze cu iubire si fericire! Sa aveti o sarbatoare minunata inconjurati de dragostea celor dragi voua!❤️🥂

La multi ani, oameni minunati! Sfintii arhangheli sa va lumineze drumul vietii si sa va binecuvanteze cu iubire si fericire! Sa aveti o sarbatoare minunata inconjurati de dragostea celor dragi voua!❤️🥂

Claudia Cristiana shared Adapost pentru Cai "Steaua Sperantei"'s post to the group: Club Westie Romania. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1670348803010431&id=564342313611091 UPDATE: Fetita de husky a fost evaluata de un medic veterinar, profesor la Universitatea Spiru Haret. Are circa 2 ani, are dintisorii tociti pentru ca este obisnuita sa roada, a stat numai in curte, nu stie sa mearga in lesa si nu agreeaza sa stea in camera. Nu stie sa se fereasca de masini. Nu este microcipata si nici sterilizata.

Fetita de husky, de talie foarte mica inca se afla la Adapost.
Va rugam repostati, poate exista sansa sa o vada si stapanul. Plange si sigur isi doreste sa ajunga acasa.

Claudia Cristiana shared Adapost pentru Cai "Steaua Sperantei"'s post to the group: Club Westie Romania.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1670348803010431&id=564342313611091 UPDATE: Fetita de husky a fost evaluata de un medic veterinar, profesor la Universitatea Spiru Haret. Are circa 2 ani, are dintisorii tociti pentru ca este obisnuita sa roada, a stat numai in curte, nu stie sa mearga in lesa si nu agreeaza sa stea in camera. Nu stie sa se fereasca de masini. Nu este microcipata si nici sterilizata. Fetita de husky, de talie foarte mica inca se afla la Adapost. Va rugam repostati, poate exista sansa sa o vada si stapanul. Plange si sigur isi doreste sa ajunga acasa.

Cum sa dormi in halul asta?!😱🤣

Cum sa dormi in halul asta?!😱🤣

Gasca vesela😜 Whisky ❤️Pepsi❤️ Draga❤️ Si neamul pisicesc🙈🐶😸

Gasca vesela😜 Whisky ❤️Pepsi❤️ Draga❤️ Si neamul pisicesc🙈🐶😸

Moacele mele iubite!😍 acum suntem pe love mood 😋😉

Moacele mele iubite!😍 acum suntem pe love mood 😋😉

Noi nu putem sa facem deplasari prea lungi, asa ca va imbratisam din Parcul Carol. Mami si iubirile, Whisky si Pepsi😘

Noi nu putem sa facem deplasari prea lungi, asa ca va imbratisam din Parcul Carol. Mami si iubirile, Whisky si Pepsi😘

Dragilor, am o pisicuta pentru adoptie. Acum vreo doua luni, o pisica s-a refugiat in boxa mea si a fatat acolo. Au fost 6 pui, doi au murit, doi au fost adoptati, unul a disparut si mai e fetita aceasta. Ar fi minunat daca as gasi o familie iubitoare. Vin ploile si frigul. Eu am doar o garsoniera si o sa pastrez pisica, dupa ce o sterilizez. Deci vor fi 3 catei si doua pisicute. Full house:)) Macar va rog sa ma ajutati cu un share! Daca este cineva care o vrea, sa-mi scrie pe privat! Va imbratisez cu drag❤️

Dragilor, am o pisicuta pentru adoptie. Acum vreo doua luni, o pisica s-a refugiat in boxa mea si a fatat acolo. Au fost 6 pui, doi au murit, doi au fost adoptati, unul a disparut si mai e fetita aceasta. Ar fi minunat daca as gasi o familie iubitoare. Vin ploile si frigul. Eu am doar o garsoniera si o sa pastrez pisica, dupa ce o sterilizez. Deci vor fi 3 catei si doua pisicute. Full house:)) Macar va rog sa ma ajutati cu un share! Daca este cineva care o vrea, sa-mi scrie pe privat! Va imbratisez cu drag❤️

Iubirile mele ❤️ Whisky si Pepsi melomani😜🙈

Iubirile mele ❤️ Whisky si Pepsi melomani😜🙈

La multi ani, oameni dragi cu numele Sfantului Alexandru! Sa aveti multi ani fericiti si frumosi si sa vi se implineasca cele mai frumoase dorinte! Va pupa Claudia, Whisky si Pepsi de nu va vedeti😘❤️🎉🥂🐶

La multi ani, oameni dragi cu numele Sfantului Alexandru! Sa aveti multi ani fericiti si frumosi si sa vi se implineasca cele mai frumoase dorinte! Va pupa Claudia, Whisky si Pepsi de nu va vedeti😘❤️🎉🥂🐶

La multi ani tuturor ingerilor nostri frumosi si tuturor cateilor din lume! Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va avem multi ani alaturi!

La multi ani tuturor ingerilor nostri frumosi si tuturor cateilor din lume! Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va avem multi ani alaturi!

Acesta este un anunt postat de Kola Kariola. Nu am avut cum sa dau share. Am copiat anuntul. "Rugaminte de seara catre voi! 
Ea este Sara, are 8 ani si a trait in lux...din cauza unor probleme familia ei s-a destramat, iar Sara intr-o saptamana va ramane a nimanui....va rog, va impor, haideti sa facem o minune ptr ea. Este impecabila, un caine bun si iubaret, insa care va avea nevoie de timp si rabdare sa inteleaga de ce dupa 8 ani oamenii ei au lasat-o nimanui..... am nevoie de solutii va rog nu de vorbe grele....astea-mi vin si mie dar nu o ajuta cu nimic! 
Contact pentru adoptie 0724363750/ Bucuresti"

Acesta este un anunt postat de Kola Kariola. Nu am avut cum sa dau share. Am copiat anuntul. "Rugaminte de seara catre voi! Ea este Sara, are 8 ani si a trait in lux...din cauza unor probleme familia ei s-a destramat, iar Sara intr-o saptamana va ramane a nimanui....va rog, va impor, haideti sa facem o minune ptr ea. Este impecabila, un caine bun si iubaret, insa care va avea nevoie de timp si rabdare sa inteleaga de ce dupa 8 ani oamenii ei au lasat-o nimanui..... am nevoie de solutii va rog nu de vorbe grele....astea-mi vin si mie dar nu o ajuta cu nimic! Contact pentru adoptie 0724363750/ Bucuresti"

In atentia parintilor de caini si parintilor de copii. In parcul Carol s-a pus otrava pt sobolani. Arata ca niste plicuri albe. Cei care le-au pus spun ca plicurile sunt plastifiate, iar pliculetele care sunt inauntru cu orava miros foarte urat si cainii nu ar fi tentati sa puna botul pe ele, dar totusi, fiti foarte atenti!!!

In atentia parintilor de caini si parintilor de copii. In parcul Carol s-a pus otrava pt sobolani. Arata ca niste plicuri albe. Cei care le-au pus spun ca plicurile sunt plastifiate, iar pliculetele care sunt inauntru cu orava miros foarte urat si cainii nu ar fi tentati sa puna botul pe ele, dar totusi, fiti foarte atenti!!!

#Share să afle cât mai multă lume de #Prima zi a #PortilorDeschise la Aspa Bragadiru, mâine. Ne vedem acolo și pentru #OraAdoptiei

#Share să afle cât mai multă lume de #Prima zi a #PortilorDeschise la Aspa Bragadiru, mâine. Ne vedem acolo și pentru #OraAdoptiei

La multi ani, Marii si Mariani! Sa fiti bucurosi si sa aveti multi ani frumosi si binecuvantati precum aceasta zi! Va pup cu drag, impreuna cu Ralph Senzationescu😜❤️💋🎉🥂

La multi ani, Marii si Mariani! Sa fiti bucurosi si sa aveti multi ani frumosi si binecuvantati precum aceasta zi! Va pup cu drag, impreuna cu Ralph Senzationescu😜❤️💋🎉🥂

Micul meu luptator, Whisky iubirea mea, minunea mea❤️🙏🏻

Micul meu luptator, Whisky iubirea mea, minunea mea❤️🙏🏻

Dragilor, verisoara mea a gasit pisicutul asta amarat. Nu-l poate tine, ea avand deja nu stiu cate pisici. Eu m-am pricopsit de curand cu o pisicuta, in afara de cei trei catei si o pisica...ce sa zic. Daca este cineva care ar vrea sa-i ofere afectiune si un locusor in casa, sa ma contacteze pe messenger. Claudia, Whisky si Pepsi. 👩🏼🐶🐶Pupam, oameni frumosi❤️

Dragilor, verisoara mea a gasit pisicutul asta amarat. Nu-l poate tine, ea avand deja nu stiu cate pisici. Eu m-am pricopsit de curand cu o pisicuta, in afara de cei trei catei si o pisica...ce sa zic. Daca este cineva care ar vrea sa-i ofere afectiune si un locusor in casa, sa ma contacteze pe messenger. Claudia, Whisky si Pepsi. 👩🏼🐶🐶Pupam, oameni frumosi❤️