Articles by Mada Luiza Petrescu

Kira a fost operata. I s-a scos si formatiunea de pe ceafa si a fost trimisa la laborator pentru a vedea ce este. Pana acum acesta este costul total dar suma poate creste in functie de evolutie..Daca mai poate ajuta cineva cu ceva,cat de putin,ar conta enorm ! 
Acesta este contul - RO24RNCB0092146413690001

Kira a fost operata. I s-a scos si formatiunea de pe ceafa si a fost trimisa la laborator pentru a vedea ce este. Pana acum acesta este costul total dar suma poate creste in functie de evolutie..Daca mai poate ajuta cineva cu ceva,cat de putin,ar conta enorm ! Acesta este contul - RO24RNCB0092146413690001

Kira si fratele bichon nu au scapat de probleme 😣. Kira se lupta cu tumoarea mamara, a facut si lactatie falsa...asteapta sa treaca lactatia sa fie extirpata tumoarea si pana atunci ia tratament. Tomy nu mai poate merge din cauza durerilor de cateva zile, e pe tratament cu antiiflamatoare si alte pastile pentru prostata si chistul format acolo. Ar avea nevoie de operatie dar momentan se incearca stabilizarea lui si mai e si batranel pe deasupra. Costurile sunt mari si pentru catifea si pentru pufos iar daca mai vin si operatiile... Daca puteti sa ii mai sustineti cu cate putin, le-ati fi de mare ajutor. Acesta e contul Ralucai: RO24RNCB0092146413690001 
Marin Catinca Raluca si va multumim anticipat pentru ajutor. 
Macar un share ..(postarea este publica pe profilul meu)

Kira si fratele bichon nu au scapat de probleme 😣. Kira se lupta cu tumoarea mamara, a facut si lactatie falsa...asteapta sa treaca lactatia sa fie extirpata tumoarea si pana atunci ia tratament. Tomy nu mai poate merge din cauza durerilor de cateva zile, e pe tratament cu antiiflamatoare si alte pastile pentru prostata si chistul format acolo. Ar avea nevoie de operatie dar momentan se incearca stabilizarea lui si mai e si batranel pe deasupra. Costurile sunt mari si pentru catifea si pentru pufos iar daca mai vin si operatiile... Daca puteti sa ii mai sustineti cu cate putin, le-ati fi de mare ajutor. Acesta e contul Ralucai: RO24RNCB0092146413690001 Marin Catinca Raluca si va multumim anticipat pentru ajutor. Macar un share ..(postarea este publica pe profilul meu)

Buna seara
Ea e Kira, un beagle care pana acum cateva zile ducea o viata linistita. Din pacate pentru ea, la numai 3 ani a fost diagnosticata cu cancer mamar. Dupa cum se vede in poze are o tumoare ce creste destul de repede si trebuie operata de urgenta. Partea proasta e ca familia ei trece printr-o perioada extrem de grea atat financiar cat si emotional (bunicul fiind paralizat iar tatal avand de asemenea cancer) . Trebuia operata weekendul acesta dar nu au fost suficienti bani asa ca operatia a fost amanata o saptamana. Daca ati trecut prin asa ceva si o puteti sfatui...ar fi mare lucru.
Costul operatiei(scoaterea lantului mamar,sterilizare,internare,antibiotice) aproximat de medici e undeva in jur de 1500 de lei.
Kirei i-ar fi de mare ajutor sa o ajutati cu cativa lei fiecare sa scape de buba asta si sa zburte fericita..cine vrea,cine poate..
Daca tot suntem iubitori de animale, haideti sa ajutam cand putem,cum putem
In prezent se afla sub tratament(destul de costisitor,alta suma pe langa cea a operatiei)
RO24RNCB0092146413690001 
Marin Catinca Raluca
Macar cu un share daca puteti ajuta(este postarea publica si pe profilul meu)

Buna seara Ea e Kira, un beagle care pana acum cateva zile ducea o viata linistita. Din pacate pentru ea, la numai 3 ani a fost diagnosticata cu cancer mamar. Dupa cum se vede in poze are o tumoare ce creste destul de repede si trebuie operata de urgenta. Partea proasta e ca familia ei trece printr-o perioada extrem de grea atat financiar cat si emotional (bunicul fiind paralizat iar tatal avand de asemenea cancer) . Trebuia operata weekendul acesta dar nu au fost suficienti bani asa ca operatia a fost amanata o saptamana. Daca ati trecut prin asa ceva si o puteti sfatui...ar fi mare lucru. Costul operatiei(scoaterea lantului mamar,sterilizare,internare,antibiotice) aproximat de medici e undeva in jur de 1500 de lei. Kirei i-ar fi de mare ajutor sa o ajutati cu cativa lei fiecare sa scape de buba asta si sa zburte fericita..cine vrea,cine poate.. Daca tot suntem iubitori de animale, haideti sa ajutam cand putem,cum putem In prezent se afla sub tratament(destul de costisitor,alta suma pe langa cea a operatiei) RO24RNCB0092146413690001 Marin Catinca Raluca Macar cu un share daca puteti ajuta(este postarea publica si pe profilul meu)