Articles by Gina Stîngă

Ham! 
Cu siguranță doriți tot ce este mai bun pentru codița jucăușă care vă bucură fiecare zi, însă este greu să găsiți bunătăți pentru răsfăț, naturale și sănătoase? 
Asta este prima noastră grijă, blănoșii sunt pe primul loc și pregătim recompense cu iubire, iar de acum HeRo Treats prepară cu dragoste pe lângă biscuițeii pe care îi știți deja, un nou tip de bunuț.

Fâșiile delicioase de cod sau cartof dulce așteaptă năsucurile pofticioase. Nu conțin alte ingrediente, sunt preparate prin procesul de deshidratare, astfel se păstrează aproape toți nutrienții și savoarea pentru beneficii și voioșie maxime!
Link direct: https://herotreats.ro/collections/usca%C8%9Bei

Ham! Cu siguranță doriți tot ce este mai bun pentru codița jucăușă care vă bucură fiecare zi, însă este greu să găsiți bunătăți pentru răsfăț, naturale și sănătoase? Asta este prima noastră grijă, blănoșii sunt pe primul loc și pregătim recompense cu iubire, iar de acum HeRo Treats prepară cu dragoste pe lângă biscuițeii pe care îi știți deja, un nou tip de bunuț. Fâșiile delicioase de cod sau cartof dulce așteaptă năsucurile pofticioase. Nu conțin alte ingrediente, sunt preparate prin procesul de deshidratare, astfel se păstrează aproape toți nutrienții și savoarea pentru beneficii și voioșie maxime! Link direct: https://herotreats.ro/collections/usca%C8%9Bei

Hei, oameni și codițe! De astăzi putem face echipă pentru a ajuta și alte codițe eroine. La fiecare comandă de bunuț pe https://herotreats.ro/ ajutați alți căței. Ne alăturăm unei cauze nobile și datorită vouă, vom dona lunar 2% din valoarea comenzilor către asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola. Mulțumim, datorită vouă se întâmplă lucruri frumoase! 

P.S.: În permanență muncim pentru a fi mai buni pentru voi, iar acum puteți comanda de pe https://herotreats.ro/ având disponibiă și opțiunea plății cu cardul.

Hei, oameni și codițe! De astăzi putem face echipă pentru a ajuta și alte codițe eroine. La fiecare comandă de bunuț pe https://herotreats.ro/ ajutați alți căței. Ne alăturăm unei cauze nobile și datorită vouă, vom dona lunar 2% din valoarea comenzilor către asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola. Mulțumim, datorită vouă se întâmplă lucruri frumoase! P.S.: În permanență muncim pentru a fi mai buni pentru voi, iar acum puteți comanda de pe https://herotreats.ro/ având disponibiă și opțiunea plății cu cardul.

Hei, codițe! Dacă deja ne știți - HeRo Treats, vrem să vă încântăm cu o savoare proaspătă, sănătoasă și delicioasă de Somon file și Fasole verde.

Îi simțiți mirosul îmbietor? Sunt irezistibili, ne bazăm pe juriul codițelor care ne-a dat undă verde. Unde mai punem că este la preț promoțional?! Yamy!

Pentru cei care acum aflați de noi, vă invităm să descoperiți și celelalte sortimente create cu dragoste pentru a mulțumi într-un mod sănătos, natural, cele mai pretențioase papile gustative pe site-ul dedicat: https://herotreats.ro/

Hei, codițe! Dacă deja ne știți - HeRo Treats, vrem să vă încântăm cu o savoare proaspătă, sănătoasă și delicioasă de Somon file și Fasole verde. Îi simțiți mirosul îmbietor? Sunt irezistibili, ne bazăm pe juriul codițelor care ne-a dat undă verde. Unde mai punem că este la preț promoțional?! Yamy! Pentru cei care acum aflați de noi, vă invităm să descoperiți și celelalte sortimente create cu dragoste pentru a mulțumi într-un mod sănătos, natural, cele mai pretențioase papile gustative pe site-ul dedicat: https://herotreats.ro/

Salutări părinți și blănoși! Suntem HeRo Treats și din dragoste pentru cei doi companioni care ne bucură am încetat să le mai cumpărăm recompense din magazin, pentru care nu aveam nicio certitudine și am început să le dedicăm biscuiți făcuți în casă, făcuți de noi cu ingrediente naturale și benefice lor. Sunt câteva luni de când Rocky și Terra primesc doar astfel de recompense, sunt la fel de pofticioși și le este foarte bine cu ele. De aceea ne-am gândit ca din pasiune să bucurăm și alte codițe cu bunătăți naturale, sănătoase și proaspete!
Mulțumim celor care ne-au încercat până acum și vă așteptăm în continuare cu bunătăți.
Vă așteptăm direct pe site pentru comenzi, așa cum poate ne știți deja. Vă așteptăm cu reduceri, surprize și vă suntem la dispoziție.

Pentru voi -> https://herotreats.ro/

Salutări părinți și blănoși! Suntem HeRo Treats și din dragoste pentru cei doi companioni care ne bucură am încetat să le mai cumpărăm recompense din magazin, pentru care nu aveam nicio certitudine și am început să le dedicăm biscuiți făcuți în casă, făcuți de noi cu ingrediente naturale și benefice lor. Sunt câteva luni de când Rocky și Terra primesc doar astfel de recompense, sunt la fel de pofticioși și le este foarte bine cu ele. De aceea ne-am gândit ca din pasiune să bucurăm și alte codițe cu bunătăți naturale, sănătoase și proaspete! Mulțumim celor care ne-au încercat până acum și vă așteptăm în continuare cu bunătăți. Vă așteptăm direct pe site pentru comenzi, așa cum poate ne știți deja. Vă așteptăm cu reduceri, surprize și vă suntem la dispoziție. Pentru voi -> https://herotreats.ro/

Gina Stîngă shared HeRo Treats's post to the group: Club Westie Romania. Vinerea cu reduceri, încercam si noi sa fim in rand, cu reduceri adevarate. Mai este timp pana la sfarsit zilei pentru a cumpara orice sortiment doriti la pret redus.
 Acum 100g costa 6 lei, redus de la 10 lei(sortimente: banana si morcov, cartof dulce si dovleac, cartof dulce si morcov, menta si patrunjel) sau 9 lei de la 15 lei pentru sortimentul cu carne de manzat si mar. Acesta este formularul sau va stam la dispozitie prin mesaje
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHPWPLcR72Gn0_Dbvpe4GdmhsxAdyrrHtqZVn1yXM41z-QMw/viewform
P.S. Plasati comanda in formular si reducerea o vom aplica dupa. Drăgălași părinți de blănoși! 
  
Pentru că ne place să vă bucurăm mereu cu oferte și noutati și sperăm că nu v-ați cheltuit încă tot bugetul de Black Friday....anunțăm cu bucurie alinierea noastră la această nebunie! 
  
Așa că, începând cu ora 0 a zilei de vineri până la 23:59 vă așteptăm cu biscuiteii voștri preferați acum cu 40% reducere! 😀 
  
Comanda minimă este de 200 grame (mixt, din toate sortimentele sau cum doriți voi) și așteptăm comenzile voastre prin formular sau mesaj privat! 
  
 Happy FriYAY! :D

Gina Stîngă shared HeRo Treats's post to the group: Club Westie Romania.

Vinerea cu reduceri, încercam si noi sa fim in rand, cu reduceri adevarate. Mai este timp pana la sfarsit zilei pentru a cumpara orice sortiment doriti la pret redus. Acum 100g costa 6 lei, redus de la 10 lei(sortimente: banana si morcov, cartof dulce si dovleac, cartof dulce si morcov, menta si patrunjel) sau 9 lei de la 15 lei pentru sortimentul cu carne de manzat si mar. Acesta este formularul sau va stam la dispozitie prin mesaje https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHPWPLcR72Gn0_Dbvpe4GdmhsxAdyrrHtqZVn1yXM41z-QMw/viewform P.S. Plasati comanda in formular si reducerea o vom aplica dupa. Drăgălași părinți de blănoși! Pentru că ne place să vă bucurăm mereu cu oferte și noutati și sperăm că nu v-ați cheltuit încă tot bugetul de Black Friday....anunțăm cu bucurie alinierea noastră la această nebunie! Așa că, începând cu ora 0 a zilei de vineri până la 23:59 vă așteptăm cu biscuiteii voștri preferați acum cu 40% reducere! 😀 Comanda minimă este de 200 grame (mixt, din toate sortimentele sau cum doriți voi) și așteptăm comenzile voastre prin formular sau mesaj privat! Happy FriYAY! :D

Venim cu ceva nou, am zis ca poate vreti sa aflati :*
(H)Am revenit cu vești despre și pentru voi!

 Inspirația noastră sunteți voi, părinți și căței pentru care biscutim cu mult drag. Dorim să fim pe gustul cât mai multor mofturoși cu codițe, iar un mic răsfăț nu strică.
 Astfel, ne-am gândit să îi bucurăm cu ceva ce nu refuză niciodată, dar fără să ne abatem de la principala noastră misiune: bun, sănătos , natural și cu multă dragoste. De această dată vedeta este cărnița de mânzat; alături de aceasta ne-am gândit că tare bine le-ar șade merelor. Așa am copt un proaspăt biscuițel aromat și așteptăm să ne spună năsucurile umede cât de apreciat.
Formular:
https://goo.gl/forms/eGiijDA6H29Bk2hU2

Pagina: facebook.com/herotreats
       Prețul: 15lei/100 gr.
      ATENTIE! Noul sortiment nu face parte din promoția STARTER PACK.

Venim cu ceva nou, am zis ca poate vreti sa aflati :* (H)Am revenit cu vești despre și pentru voi! Inspirația noastră sunteți voi, părinți și căței pentru care biscutim cu mult drag. Dorim să fim pe gustul cât mai multor mofturoși cu codițe, iar un mic răsfăț nu strică. Astfel, ne-am gândit să îi bucurăm cu ceva ce nu refuză niciodată, dar fără să ne abatem de la principala noastră misiune: bun, sănătos , natural și cu multă dragoste. De această dată vedeta este cărnița de mânzat; alături de aceasta ne-am gândit că tare bine le-ar șade merelor. Așa am copt un proaspăt biscuițel aromat și așteptăm să ne spună năsucurile umede cât de apreciat. Formular: https://goo.gl/forms/eGiijDA6H29Bk2hU2 Pagina: facebook.com/herotreats Prețul: 15lei/100 gr. ATENTIE! Noul sortiment nu face parte din promoția STARTER PACK.

Gina Stîngă shared HeRo Treats's post to the group: Club Westie Romania. Ziua buna, codite si parinti! Nu vrem sa deranjam, doar sa va spunem ca facem cu pasiune biscuitei pentru adoratii nostri si toti cei ce vor sa ne incerce. Am inceput nu demult, pentru mofturosul Rocky si cand am vazut ca el sare sa apuce fiecare biscuitel mi-am spus ca pot face si alte nasucuri fericite primind biscuitei sanatosi, cu dragoste, facuti in casa, fara carnita. De aceea, daca nu aveti timp pentru a le pregati micutilor, dar doriti sa testati noi suntem aici dand din codite! Dragii noştri, după cum v-am anunțat si aseară: cu emoții vă anunţăm lansarea unui nou sortiment, de data aceasta unul cu fructe si legume.
BANANĂ ŞI MORCOV, un biscuițel plin de vitamine, menit să facă toate codițele să se rotească si toți ochişorii sa radieze de fericire! Bineînțeles, testați si apreciați de mofturoşii casei (şi de cei ai vecinilor)!
Încă nu am apucat să îl includem în formularul de comanda, aşa că dacă doriți să le alintați simțurile blanoşilor cu ceva asemanator cu Banana Bread-ul pe care toți bipezii îl adora, nu ezitați să ne contactați! :)
Pupăm truficile şi vouă va urăm un weekend mi-nu-nat! 🐕

P.S.: promitem să revenim diseară cu mai multe fotografii, dar atât am reuşit deocamdata, cuptoarele fiind pline cu bunătăți! 😄

Gina Stîngă shared HeRo Treats's post to the group: Club Westie Romania.

Ziua buna, codite si parinti! Nu vrem sa deranjam, doar sa va spunem ca facem cu pasiune biscuitei pentru adoratii nostri si toti cei ce vor sa ne incerce. Am inceput nu demult, pentru mofturosul Rocky si cand am vazut ca el sare sa apuce fiecare biscuitel mi-am spus ca pot face si alte nasucuri fericite primind biscuitei sanatosi, cu dragoste, facuti in casa, fara carnita. De aceea, daca nu aveti timp pentru a le pregati micutilor, dar doriti sa testati noi suntem aici dand din codite! Dragii noştri, după cum v-am anunțat si aseară: cu emoții vă anunţăm lansarea unui nou sortiment, de data aceasta unul cu fructe si legume. BANANĂ ŞI MORCOV, un biscuițel plin de vitamine, menit să facă toate codițele să se rotească si toți ochişorii sa radieze de fericire! Bineînțeles, testați si apreciați de mofturoşii casei (şi de cei ai vecinilor)! Încă nu am apucat să îl includem în formularul de comanda, aşa că dacă doriți să le alintați simțurile blanoşilor cu ceva asemanator cu Banana Bread-ul pe care toți bipezii îl adora, nu ezitați să ne contactați! :) Pupăm truficile şi vouă va urăm un weekend mi-nu-nat! 🐕 P.S.: promitem să revenim diseară cu mai multe fotografii, dar atât am reuşit deocamdata, cuptoarele fiind pline cu bunătăți! 😄