Articles by Cristina Ganescu

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's post to the group: Club Westie Romania. Ne pregatim de primavara 😍 Sa vina primavara 😍

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's post to the group: Club Westie Romania.

Ne pregatim de primavara 😍 Sa vina primavara 😍

Cristina Ganescu shared Cabinet Veterinar Vet & Pet's post to the group: Club Westie Romania. C Desi este februarie... deci teoretic iarna, capusele sunt foarte active din cauza temperaturilor ridicate... Deparazitati extern cateii.... cu pipete, pastile ( puse la timp pt a fi eficiente contra capuselor), zgarzi schimbate la timp , spray-uri repelente .... discutati cu medicul veterinar alternativele si combinatiile de antiparazitare . Cazurile de babesioza sunt din ce in ce mai frecvente si tratamentul este dificil si costisitor....

Cristina Ganescu shared Cabinet Veterinar Vet & Pet's post to the group: Club Westie Romania.

C Desi este februarie... deci teoretic iarna, capusele sunt foarte active din cauza temperaturilor ridicate... Deparazitati extern cateii.... cu pipete, pastile ( puse la timp pt a fi eficiente contra capuselor), zgarzi schimbate la timp , spray-uri repelente .... discutati cu medicul veterinar alternativele si combinatiile de antiparazitare . Cazurile de babesioza sunt din ce in ce mai frecvente si tratamentul este dificil si costisitor....

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's post to the group: Club Westie Romania. Unii se fac frumosi..poate mai vine Mosul odata 😍 ❤

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's post to the group: Club Westie Romania.

Unii se fac frumosi..poate mai vine Mosul odata 😍 ❤

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's post to the group: Club Westie Romania. Pregatiti de party 😍 Pregatiti de noul an ! 😍

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's post to the group: Club Westie Romania.

Pregatiti de party 😍 Pregatiti de noul an ! 😍

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's post to the group: Club Westie Romania. Va uram tuturor Craciun fericit si sa va aduca Mosul multe jucarii si mult bunutz!!!!! Va uram un Craciun fericit, sanatate si multe jucarii 😍!!!!

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's post to the group: Club Westie Romania.

Va uram tuturor Craciun fericit si sa va aduca Mosul multe jucarii si mult bunutz!!!!! Va uram un Craciun fericit, sanatate si multe jucarii 😍!!!!

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's post to the group: Club Westie Romania. Aho aho copii motati
Frumusei si alintati
Haideti toti, cu mic cu mare
La o meritata infrumusetare.
Vine Mosul mintenas
La catei cu pamponas, 
Si aduce jucarii
La cei mai cuminti copii. 

 Va asteptam pt programari la nr 0723630888.

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's post to the group: Club Westie Romania.

Aho aho copii motati Frumusei si alintati Haideti toti, cu mic cu mare La o meritata infrumusetare. Vine Mosul mintenas La catei cu pamponas, Si aduce jucarii La cei mai cuminti copii. Va asteptam pt programari la nr 0723630888.

Cel mai serios baietel 🤗....

Cel mai serios baietel 🤗....

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's post to the group: Club Westie Romania. Printesa Sasha ! Printesa 💐

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's post to the group: Club Westie Romania.

Printesa Sasha ! Printesa 💐

Cristina Ganescu shared Prieteni pe viata's event to the group: Club Westie Romania. Impreuna cu Daniela Marafet si Catalin Neagu , va asteptam la un eveniment Purina dedicat catelului dvs. Sunteti invitati in incinta Horbach Berceni, cu mic cu mare , la o zi in care patrupedul este in centrul atentiei 🤗 Te așteptăm alături de câinele tău sâmbătă, 8 iulie, în parcarea Hornbach Berceni, între orele 10:00 și 15:00, la o zi de atenție specială oferită de experții PRO PLAN!

Răsplătim stăpânii care își iubesc patrupezii printr-un eveniment dedicat relațiilor sănătoase, menținute printr-o nutriție adecvată și amintiri de luat acasă. Am pregătit activități și surprize pentru tine și câinele tău, în 3 zone de activări:

🐾Zona 0 – Dog sitting 

Fie că îți dorești un partener de joacă (de aceeași talie) pentru câinele tău sau vrei să faci cumpărături în Hornbach, îți poți lăsa cu încredere câinele în grija dogsitterilor PRO PLAN.

🐾Zona 1 – Grooming & Consiliere canină

În această zonă vei găsi 3 mese de grooming cu specialiști dedicați, care vor igieniza și cosmetiza blana câinelui tău. În plus, medicul nostru veterinar specialist în nutriția canină va oferi informații despre sănătatea câinilor și sfaturi personalizate de nutriție canină.

🐾Zona 2 – Photo Booth

Aceasta este zona de distracție și amintiri frumoase pe care le poți lua acasă - vei putea face fotografii alături de prietenul tău patruped.

În plus, daca achiziționezi din Hornbach Berceni hrană PURINA PRO PLAN DOG sau PURINA PRO PLAN CAT în ziua evenimentului, vino și arată-ne bonul fiscal, iar noi te răsplătim cu cadouri garantate, în limita stocului disponibil. 

Sănătatea prietenului tău patruped este prioritatea PRO PLAN, fie că vorbim despre nutriție, igienă sau look. Vino cu câinele tău în Hornbach Berceni pe 8 iulie și oferă-i o zi de atenție specială de la experții PRO PLAN!

Cristina Ganescu shared Prieteni pe viata's event to the group: Club Westie Romania.

Impreuna cu Daniela Marafet si Catalin Neagu , va asteptam la un eveniment Purina dedicat catelului dvs. Sunteti invitati in incinta Horbach Berceni, cu mic cu mare , la o zi in care patrupedul este in centrul atentiei 🤗 Te așteptăm alături de câinele tău sâmbătă, 8 iulie, în parcarea Hornbach Berceni, între orele 10:00 și 15:00, la o zi de atenție specială oferită de experții PRO PLAN! Răsplătim stăpânii care își iubesc patrupezii printr-un eveniment dedicat relațiilor sănătoase, menținute printr-o nutriție adecvată și amintiri de luat acasă. Am pregătit activități și surprize pentru tine și câinele tău, în 3 zone de activări: 🐾Zona 0 – Dog sitting Fie că îți dorești un partener de joacă (de aceeași talie) pentru câinele tău sau vrei să faci cumpărături în Hornbach, îți poți lăsa cu încredere câinele în grija dogsitterilor PRO PLAN. 🐾Zona 1 – Grooming & Consiliere canină În această zonă vei găsi 3 mese de grooming cu specialiști dedicați, care vor igieniza și cosmetiza blana câinelui tău. În plus, medicul nostru veterinar specialist în nutriția canină va oferi informații despre sănătatea câinilor și sfaturi personalizate de nutriție canină. 🐾Zona 2 – Photo Booth Aceasta este zona de distracție și amintiri frumoase pe care le poți lua acasă - vei putea face fotografii alături de prietenul tău patruped. În plus, daca achiziționezi din Hornbach Berceni hrană PURINA PRO PLAN DOG sau PURINA PRO PLAN CAT în ziua evenimentului, vino și arată-ne bonul fiscal, iar noi te răsplătim cu cadouri garantate, în limita stocului disponibil. Sănătatea prietenului tău patruped este prioritatea PRO PLAN, fie că vorbim despre nutriție, igienă sau look. Vino cu câinele tău în Hornbach Berceni pe 8 iulie și oferă-i o zi de atenție specială de la experții PRO PLAN!

Cristina Ganescu shared Cristina Popescu's photo to the group: Club Westie Romania. Buna tuturor!!
El este Happy, un Westy terrier, de 3 ani.
E microcipat si a disparut din Pipera, in 11 aprilie.
Am tot sperat sa apara, dar deocamdata nici o  veste...
Daca puteti ajuta la gasirea lui, prin share si/sau orice informatie, va rog sa mi dati mesaj in privat!
Multumesc mult!

Cristina Ganescu shared Cristina Popescu's photo to the group: Club Westie Romania.

Buna tuturor!! El este Happy, un Westy terrier, de 3 ani. E microcipat si a disparut din Pipera, in 11 aprilie. Am tot sperat sa apara, dar deocamdata nici o veste... Daca puteti ajuta la gasirea lui, prin share si/sau orice informatie, va rog sa mi dati mesaj in privat! Multumesc mult!

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's photo to the group: Club Westie Romania. Un catel frumos, un stapan multumit... 😍

Cristina Ganescu shared Black & White Grooming Salon's photo to the group: Club Westie Romania.

Un catel frumos, un stapan multumit... 😍