Articles from archive July - 2018

Uite mami curcubeu

Uite mami curcubeu

True !!!

True !!!

Dragilor, ne-am intors din vacanta in Grecia, evident impreuna cu Hope si m-am gandit ca poate este de interes pentru o parte din voi sa impartasim experientele noastre alaturi cu copilul cu blana. 

Grecii nu au absolut nicio problema cu prezenta unui blanos pe scaun la taverne, pe plaja, in apa, pe sezlong, in croaziera, etc. Am haladuit pe mai multe plaje, unele dintre ele de fitze si nu m-am izbit de niciun dram de sentiment de repulsie (ca la noi). Am fost intr-o croaziera de 1 zi si proprietarul barcii si-a ajustat itinerariul in functie de programul de pipi al lui Hope, m-a dus la mal o data, iar alta data, Hope a fost impinsa de mine pe o placa de padding catre mal (asta a fost experienta vietii lui Hope pana acum, revin cu poze dupa ce le descarc din aparat :))

Hope a avut o perioada de acomodare de vreo 2 zile cu programul nebunesc, dar a inteles repede ca trebuie sa stea pe sezlong la umbra, sa bea apa multa si sa nu deranjeze oamenii din jur. A mancat la bunatati cat nu a  mancat ea pana acum, evident doar alimente permise si cel mai mult i-au placut sardinele :)). 

Drumul cu masina la dus nu a fost chiar pe intelesul ei, si-a cautat mai multe pozitii confortabile dar nu a parut multumita, am facut destule opriri, insa dupa primul drum, se urca in masina si se culca instant unde nimerea de parca stia ca atunci cand ne vom opri, partea asta cu somnul nu prea facea parte din program. 

A intrat in fiecare zi in apa, cam de 2 ori pe zi, se si racorea, dar si abia astepta momentul de balaceala :)).

Pisicile erau marea provocare, mai ales ca sunt extrem de nesimtite si se posteaza efectiv in fata unui caine furibund sa le prinda. Mi-a scapat din lesa la o taverna si era sa darame cateva mese in goana ei dupa o pisica ... toata lumea s-a distrat, mie mi-a stat inima :))

La vama nu a interesat pe nimeni pasaportul, desi m-am straduit sa il fac ca la carte.

Pe scurt, Hope a avut pana acum un concediu minunat. Continuam cateva zile la munte, insa acolo toate lucrurile sunt clare.

Va pupam cu drag

Dragilor, ne-am intors din vacanta in Grecia, evident impreuna cu Hope si m-am gandit ca poate este de interes pentru o parte din voi sa impartasim experientele noastre alaturi cu copilul cu blana. Grecii nu au absolut nicio problema cu prezenta unui blanos pe scaun la taverne, pe plaja, in apa, pe sezlong, in croaziera, etc. Am haladuit pe mai multe plaje, unele dintre ele de fitze si nu m-am izbit de niciun dram de sentiment de repulsie (ca la noi). Am fost intr-o croaziera de 1 zi si proprietarul barcii si-a ajustat itinerariul in functie de programul de pipi al lui Hope, m-a dus la mal o data, iar alta data, Hope a fost impinsa de mine pe o placa de padding catre mal (asta a fost experienta vietii lui Hope pana acum, revin cu poze dupa ce le descarc din aparat :)) Hope a avut o perioada de acomodare de vreo 2 zile cu programul nebunesc, dar a inteles repede ca trebuie sa stea pe sezlong la umbra, sa bea apa multa si sa nu deranjeze oamenii din jur. A mancat la bunatati cat nu a mancat ea pana acum, evident doar alimente permise si cel mai mult i-au placut sardinele :)). Drumul cu masina la dus nu a fost chiar pe intelesul ei, si-a cautat mai multe pozitii confortabile dar nu a parut multumita, am facut destule opriri, insa dupa primul drum, se urca in masina si se culca instant unde nimerea de parca stia ca atunci cand ne vom opri, partea asta cu somnul nu prea facea parte din program. A intrat in fiecare zi in apa, cam de 2 ori pe zi, se si racorea, dar si abia astepta momentul de balaceala :)). Pisicile erau marea provocare, mai ales ca sunt extrem de nesimtite si se posteaza efectiv in fata unui caine furibund sa le prinda. Mi-a scapat din lesa la o taverna si era sa darame cateva mese in goana ei dupa o pisica ... toata lumea s-a distrat, mie mi-a stat inima :)) La vama nu a interesat pe nimeni pasaportul, desi m-am straduit sa il fac ca la carte. Pe scurt, Hope a avut pana acum un concediu minunat. Continuam cateva zile la munte, insa acolo toate lucrurile sunt clare. Va pupam cu drag

Tasha ❤❤❤

Tasha ❤❤❤

Deci mergem sau nu afara?

Deci mergem sau nu afara?

Maică-mea vroia să fotografieze niște flori🌸🏵🙄
A furat-o peisajul😏

Maică-mea vroia să fotografieze niște flori🌸🏵🙄 A furat-o peisajul😏

"picotesc precum găinile"...ce vrea să zică mama asta???🤔🤔🤔🤔

"picotesc precum găinile"...ce vrea să zică mama asta???🤔🤔🤔🤔

O seara minunata! I did it...!!

O seara minunata!

I did it...!!

#Sticy 🤩 dragoste pufoasa #Bacau

#Sticy 🤩 dragoste pufoasa #Bacau

E acolooooo...am vazut-o sigur ... 🐱🐱🐱 ... mama ajuta-ma please 🐶🐕☺

E acolooooo...am vazut-o sigur ... 🐱🐱🐱 ... mama ajuta-ma please 🐶🐕☺

Multumim Passion for Paws pentru bijuteria noastra 😍 whisky este foarte mandru de ea

Multumim Passion for Paws pentru bijuteria noastra 😍 whisky este foarte mandru de ea

Zic ăștia că nici anul ăsta n-am voie la mare. O fi adevărat?

Zic ăștia că nici anul ăsta n-am voie la mare. O fi adevărat?

Care îmi stă mai bine

Care îmi stă mai bine

Acasă e acolo unde te așteaptă cineva cu dor...

Acasă e acolo unde te așteaptă cineva cu dor...

Ce îmi place mie la soare 😁☀️ #Kyra

Ce îmi place mie la soare 😁☀️ #Kyra

Buna ziua! Are cineva in casa westie si colocatar jack russell. Suntem pe punctul de a adopta un jack russell si as dori sa vad cum se inteleg si daca aveti ceva recomadari in privinta asta .
Multumesc !

Buna ziua! Are cineva in casa westie si colocatar jack russell. Suntem pe punctul de a adopta un jack russell si as dori sa vad cum se inteleg si daca aveti ceva recomadari in privinta asta . Multumesc !

Iar plouă că e la modă..!! 😎☺👍🐶🐺Niky vă salută cu respect maxim și cu umbrela..!! Miercuri 18 iulie 2018

Iar plouă că e la modă..!! 😎☺👍🐶🐺Niky vă salută cu respect maxim și cu umbrela..!! Miercuri 18 iulie 2018

Două moace 😊😘

Două moace 😊😘

❤❤

❤❤

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️ 🤟 #Turcoaz💎 & #Red ❤➡️ #MAGIC 🧚‍♀️

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

🤟 #Turcoaz💎 & #Red ❤➡️ #MAGIC 🧚‍♀️

Niky vă salută cu respect maxim..!!😎☺🐶🐺 Miercuri 18 iulie 2018

Niky vă salută cu respect maxim..!!😎☺🐶🐺 Miercuri 18 iulie 2018

,,Fiecare om poate invata de la un caine. Al meu m-a ivatat sa traiesc fiecare zi cu bucurie si exuberanta, sa traiesc clipa si sa imi urmez inima. "❤ John Grogan

Zi frumoasă plină de soare si distracție!

,,Fiecare om poate invata de la un caine. Al meu m-a ivatat sa traiesc fiecare zi cu bucurie si exuberanta, sa traiesc clipa si sa imi urmez inima. "❤ John Grogan Zi frumoasă plină de soare si distracție!

Good morning!

Good morning!

Buna dimineata! Smile people, it's Friday!😆
.....
Every morning, same story ☕️+😳+💩=😁

Buna dimineata!

Smile people, it's Friday!😆 ..... Every morning, same story ☕️+😳+💩=😁

Ce credeți ca eu nu pot sa trec

Ce credeți ca eu nu pot sa trec

https://www.facebook.com/rico.tasu

https://www.facebook.com/rico.tasu

Totolic undercover 😎

Totolic undercover 😎

Rico, câinele lui Tibi Useriu

Rico, câinele lui Tibi Useriu

Introducing the latest Vica Skye collection for 2018, featuring Westitude Tote Bag!

Soft and lightweight, this medium sized handbag is big enough to fit all of your essentials from the break of dawn to a dark sky full of stars without ever feeling bulky. 
Combining femininity, practicality and clean minimal lines, this is a must-have everyday accessory. With a removable shoulder strap, you have the option of wearing it cross-body, over the shoulder, or in your hand. 

Our VICA SKYE Westitude Tote Bag drew its inspiration from origami creating a light bag that is chic and versatile.  Adorned with the signature portrait of Westitude ambassador, Westie Lim proudly commemorating the metamorphosis of his heritage and seniority on a west highland terrier white canvas background. A true ode to mischievousness, this line will give your outfits a feminine/poetic and mysterious touch.

This tote bag easily contains an ipad with room aplenty for daily essential stuff.  With an inner magnetic snap button coupled one interior zipped pocket, you can rest assured that your belonging are secured stylishly.

With PU leather handles and adjustable shoulder  strap extendable up to 138 cm for carry in hand or over shoulder.  Each bag is designed for regular daily use with durability in mind.  The sourced materials used for this product can be found similarly used in high end fashion brands and of premium quality. 

Selling fast, get yours now →
www.westitude.co.uk/shop

Free worldwide shipping✈️

Introducing the latest Vica Skye collection for 2018, featuring Westitude Tote Bag! Soft and lightweight, this medium sized handbag is big enough to fit all of your essentials from the break of dawn to a dark sky full of stars without ever feeling bulky. Combining femininity, practicality and clean minimal lines, this is a must-have everyday accessory. With a removable shoulder strap, you have the option of wearing it cross-body, over the shoulder, or in your hand. Our VICA SKYE Westitude Tote Bag drew its inspiration from origami creating a light bag that is chic and versatile. Adorned with the signature portrait of Westitude ambassador, Westie Lim proudly commemorating the metamorphosis of his heritage and seniority on a west highland terrier white canvas background. A true ode to mischievousness, this line will give your outfits a feminine/poetic and mysterious touch. This tote bag easily contains an ipad with room aplenty for daily essential stuff. With an inner magnetic snap button coupled one interior zipped pocket, you can rest assured that your belonging are secured stylishly. With PU leather handles and adjustable shoulder strap extendable up to 138 cm for carry in hand or over shoulder. Each bag is designed for regular daily use with durability in mind. The sourced materials used for this product can be found similarly used in high end fashion brands and of premium quality. Selling fast, get yours now → www.westitude.co.uk/shop Free worldwide shipping✈️

 posted to Club Westie Romania

posted to Club Westie Romania